Próbálkozások... A céljuk, hogy olyat tudjunk alkotni ami megfelel az elvárásainknak, megpróbáljuk elérni a céljainkat vagy valami újat akarunk alkotni.

Velem az utóbbi történt. Hogy, hogy jutottam ehhez el, azt inkább nem mesélem el, nem azért mert titok, hanem mert aki egy kicsit is járatos körömfestés terén, az a fejét fogná. 

Vannak olyan dolgok, melyek első ránézésre rondának tűnnek, aztán hozzászokik az ember és fokozatosan megszépül a szemében. Most valami ilyesmiről van szó. Nekem már kezdett tetszeni, míg a körülöttem lévők csak a szájukat húzták. Igaz ami igaz, elég furcsa lett, de legalább egyedi. Az tetszik benne, hogy sok színt magában foglal és szépen csillog napon.

Na de lássuk a képet:

K3.JPG

Szerző: Bibiána  2012.09.07. 00:43 Szólj hozzá!

Címkék: alkotásaim

A bejegyzés trackback címe:

https://kormosleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr664760440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása